Ådum Husmødre til Julehygge på Clausager Kunstvirke

Jytte Skov viser her julens dekorationer

30 medlemmer fra Ådum Husholdningsforening fik fokus på julehyggen og hjælp til at indfri planerne for at skabe den.

Jytte Skov viser her hvordan adventskranse og juledekorationer

Formanden for Ølgod Havekreds Jytte Skov viste og gav ideer til, hvordan adventskranse og juledekorationer kan se ud i år. Hendes arbejde blev nøje fulgt og de flotte resultater beundret. Tre af deltagerne var så heldige at få en dekoration med hjem, som de vandt på indgangsbilletten.

Birtha Hvid var klar med et velsmagende kagebord til kaffen.

Desuden var lejlighed til at se sig om i Clausagers smukke lokaler med forskellige tilbud og se de aktuelle udstillinger med malerier af Per Hansen, kendt fra TV Midt-Vest, og af Magnus Hørmann, Them samt Birgit Mikkelsen, Ringkøbing, med kunst af drivtømmer.

Det blev en rigtig god aften for medlemmerne, som mødes igen den 16. december, når julen synges ind i Ådum