Skolelørdag på Ådum skole

Skolelørdagen for nylig blev en rigtig god formiddag, hvor børn og lærere fik mulighed til at vise forældrene en skoledag.

Dagen var tilrettelagt med dansk, matematik og ”emne”. Og i flere fag var opgaverne valgt, så der også var lærdom til forældrene, som noterede sig det gode faglige niveau.

I ”emne” var halgulvet omdannet til rampe, hvor børn og forældre kunne hjælpes ad med at sende energirigtige genbrugs-raketter af sted. Forældrene blandede sig med hinanden i rundstykkepausen og brugte tiden til at pleje sammenholdet omkring skolen. Noget, som er så vigtigt for vores lille skole i Ådum.

Skolebestyrelsen havde også lejlighed til at præsentere deres nødvendige arbejde, som måske ikke bemærkes så meget i det daglige.

Skolelørdagen snupper for nogen lidt morgensøvn, men dagen er valgt, for at flest mulige forældre kan være med uden at tage fri fra arbejde.

For øvrigt erstatter forældredagen en anden dag, som uden tvivl vil blive nydt – nemlig det, at –ALLE HOLDER SKOLEFRI DEN 2. JANUAR 2013!

Det kan vist få de fleste til at ”nyde” en lørdag i skole