Goddag og farvel i købmandsbutikken på torsdag

Den 4. oktober kl. 15-17 inviterer bestyrelsen for Ådum Købmand ApS til reception i butikken.

Det bliver et par festlige timer med traktement, masser af gode tilbud, lejlighed til at ses og sige en fortjent tak til Helle for hendes indsats og gode humør, som har gjort hvert butiksbesøg til en god oplevelse.

Helle Andersen har efter eget ønske valgt at stoppe som købmand og den sidste måned taget en ekstra tørn i venten på den nye købmand, Keld Skov Hansen.

Keld Skov Hansen

Den nye købmand

De fleste har allerede mødt ham, da Keld Skov Hansen har været i butikken adskillige dage som indføring i jobbet, han officielt overtager den 1. oktober.

På torsdag bydes Keld velkommen, og bestyrelsen opfordrer kunder og gerne nye kunder til at møde op og vise opbakning til butikken.

Det er en erfaren købmand, som en enig bestyrelse står bag valget af blandt 29 ansøgere. Keld Skov Hansen har haft sin egen SPAR-butik i 17 år og de sidste par år været leder af EURO SPAR i Snejbjerg.

Nu er det så i Ådum, han fremover vil lægge sin arbejdsindsats. Der er planer og nytænkning. ”Jeg overtager en butik i vækst,” siger Keld Skov Hansen, ” og i den retning skal vi selvfølgelig fortsætte. Butikken skal være så attraktiv som muligt at handle i, og her vil jeg gerne sætte mit fingeraftryk.”

Formanden udtaler

Formanden Niels Møller Hansen understreger, hvor vigtigt det er at handle lokalt, så butikken kan bevares.

”For landområderne har en butik uvurderlig betydning, og den nye købmand, de ansatte og frivillige gør det ikke alene. Det er ingen hemmelighed at butikkens økonomien er stram, og borgernes hjælp afgørende.”

Bestyrelsen tror på fremtiden for butikken og ser frem til en god oplevelse både på torsdag og fremover.