Ådum-Spanien med gymnastikken

Tanja og Nicolai er begge trænere på årets sportsskole, sammen med 6 andre unge

Ådum I&U har gennem årene sendt mange unge og dygtige gymnaster af sted for at vise de præstationer, de har gjort en indsats for at træne sig op til.

På fredag den 6. juli rejser to gymnaster, Tanja Bredahl og Nicolai Bech, fra Ådum til Spanien sammen med 105 andre unge fra Ringkøbing-Skjernegnens Juniorhold for at give opvisning.

De ugentlige træninger er forgået på Brejninggård Efterskole. Desuden har der været et par weekendtræninger og opvisning i foråret.

De unge mennesker kører til Spanien i bus og bliver indkvarteret på hotel ved kysten godt 50 km nord for Barcelona. Der er forskellige turistoplevelser i vente, blandt andet tur til Barcelona og til Waterworld.

Men først og fremmest får deltagerne lejlighed til at vise deres gymnastik i småbyer langs kysten bl.a. Lloret de Mar og Santa Susanna. Gymnasterne vil gå ca. 1 km gennem disse byer med deres redskaber for at samle opmærksomhed til opvisningen, som er en hilen fra Danmark til den lokale befolkning.

Både Tanja og Nicolai medvirker som trænere på Sportsskolen i Ådum i ugen før, så der er ingen tvivl om, at de har konditionen i orden til turen.