Aadum Husholdningsforening besøger Hjortshøj Party Service

Lone Hjortshøj løfter låget til helstegt gris, som er klar efter 4 timer på grill

Aadum Husholdningsforening har været på eftermiddagstur til Hjortshøj Party Service i Varde.

Ca. 20 medlemmer var med på turen, som indbefattede en rundtur på virksomheden og derefter kaffe og brød, hvor Lone Hjortshøj fortalte mere om virksomheden og svarede på spørgsmål.

Hjortshøj Party Service er aktuel, når der holdes fest med mindst ti-femten kuverter. Der er mange retter at vælge imellem, og efter ønske kan firmaet foruden maden levere service, borde, stole og telte med fast bund.

Der er ansat chauffører, som bringer bestillingerne ud, for det meste i en radius af 50 kilometer. Ved større arrangementer har der været udbringning så langt væk som til Århus.

Lone Hjortshøj kunne fortælle, at de i weekenden før husmødrenes besøg havde ca. 1000 kuverter ude.

Ægteparret Lone og Jens Hjortshøj drev tidligere Party Service fra det gamle mejeri i Outrup. De begyndte i 1997, og pladsen blev efterhånden for lille. I september 2011 flyttede de firmaet til Varde i nybyggede lokaler med omkring 1300 overdækkede kvadratmeter.

Mie Jepsen og Grethe Bargmann ser til, mens kokken hurtigt former frikadeller med sprøjtepose

Der er syv fastansatte, men 25-30 på lønningslisten, fordi der er så meget weekendarbejde.

Under rundvisningen så deltagerne, hvordan der blev gjort forberedelser til weekenden og klargøring af dagens aftenbestillinger med blandt andet en helstegt pattegris, som låget blev løftet fra, og som var klar efter fire timer på grillen.

Fyldt med festtanker og brochurer med fristende tilbud kørte deltagerne hjem en god oplevelse rigere.