Power Pull på Arenaen i Ådum –desværre ikke Farm Cup til DM

Ford 9700 med Carsten Mouritsen

Lørdag startede på Aadum Pulling Arena med røg, støj og fart. 7-800 tilskuere fra nær og fjern fulgte med spænding de store traktorers præstationer.

Voldsom Volvo og Black Lady viste deres mange hestekræfter.

Kun en hurtig regnbyge nu og da trak tilskuerne i ly i teltene, hvor der blev langet øl og vand, masser af pølser, pommes frites og brød over disken.

 

Kwik Spar Ådum havde travlt til traktortræk

Ådum Købmand var der med en alsidig bod, både slik til den søde tand og fristende nyplukkede ærter i den sunde afdeling.

Børnene morede sig i hoppeborgene, og i pauserne kørte Martin Andersen en tur på pladsen i en af sine udstillede veteranbiler.

 

Agri King 1270 med Blegvad

Powerpull blev kørt i seks afdelinger efter vægt i både Standard- og Farmklaser, og mange pokaler blev udleveret til vinderne.

Deltagerne kom fra et stort område. De kom fra bl.a. Ålborg, Mors og Als. Ådum Pulling Arena har slået sig igennem og er kendt som stedet, hvor tingene er veltilrettelagt og forberedelserne i top.

Aflysning af pulling inden DM kørsel 

Der var også noget for børnene med 2 hoppeborge

Desværre blev det ikke muligt at gennemføre Farm Cup kl. 2 og kl. 3 i deres fjerde afdeling af DM.

Til ”slædemandens” store ærgrelse sprang gearkassen på ”slæden”, som han havde transporteret fra Viborg til Ådum. Den nærmeste ”slæde” stod på Fyn. Det ville tage fem timer at hente den til pulling i Ådum.

Derfor måtte man træffe beslutningen om at aflyse den sidste spændende del af trækket.

Erik Andersen og Hans Nygaard klar til pokaluddeling

For Erik Andersen, Tina Kristensen og Hans Nygaard, som sammen med de ca. 40 frivillige hjæplere, har gjort et stort forarbejde, ventede et stort oprydningsarbejde, som altså måtte i gang før forventet.

Lederteamet har kun rosende ord om den frivillige indsats. Alene at sætte de store telte op, brugte ti mand torsdag aften til. De eneste, der blev honoreret for hjælpen, var den kommende 6. kl. på Ådum skole, som skæppede lidt i kassen til deres Bornholmertur næste år.