Jubilæum og fødselsdag

En fødselsdag og sidste officielle arbejdsdag for Kurt Hermansen, medarbejder hos Kurt Chopart

Kurt Hermansen, Tarm, 15 år som murer hos Kurt Chopart, og 65 år i dag den 12. juni.

Det er jubilæernes tid i Ådum Murerforretning. I maj måned var det netop 20 år siden, at Kurt Chopart startede som selvstændig murer på Tøstrupvej i Ådum, hvor firmaet stadig ligger og er vokset gennem årene.

Den 22. maj havde murersvend Kurt Hermansen, Tarm, 15 års jubilæum i Ådum Murerforretning, og i april var det 50 år siden, han kom i lære som murer i Outrup. Kurt Hermansen har været i murerfaget siden, og i dag fylder han 65 år. Da holder han dog fri fra middag.

Sammen med Kasper Chopart er Kurt Hermansen ved at fuge murene på et hus, som firmaet netop har afsluttet bygningen af på Tøstrupvej. Murene og andet udvendigt arbejde er det sidste, der skal klares, og som Kurt Hermansen har lovet sin mester at gøre færdigt, inden han lægger murerskeen efter de mange år.

Det har været spændende år, og Kurt Hermansen har let til smil. ”Jeg kan grine over lidt, ellers ville dagen blive for lang på en arbejdsplads,” siger han. Sygedage har han ikke haft mange af. Og det er 15 gode år hos Kurt Chopart, han har at se tilbage på.