Autooperatører på besøg i Ådum

En busfuld autooperatører kom på besøg i Ådum onsdag aften. Det var den Midtjyske afdeling af CAD, Centralforeningen for Autooperatører i Danmark, som var på tur.

Det var to velvalgte mål. Først var der rundvisning hos Ådum Auto-Service i den store samling af veteranbiler i Hallen.

Da Martin Andersen var forhindret, viste sønnen Erik rundt og fortalte om bilerne.

Alle køretøjer i Matin Andersens samling blev taget i øjesyn af de interesserede autooperatører

Det amerikanske bilmærke Buick er Martin Andersens foretrukne og mere end 20 af slagsen præger udstillingen, der også rummer mange forskellige andre veterankøretøjer.

Blandt de hjembragte Buick’er var der interesse for både den flotte røde brandbil, Buick 1915, som Martin Andersen fandt på et museum i USA, den hvide Buick fra 1904 og alle andre – også de tohjulede, for som en af mekanikerne rammende udtrykte sig: ”alt, hvad der kan pilles ved og skrues med, har interesse”.

Indehavernene Jane Henriksen Feltheim og Bjarne Bjørnkjær Nielsen stod for besøget på Aadum Autophug

Aftenens næste besøg var hos Aadum Autoophug. Her var der rundtur for de interesserede deltagere på pladsen ude og indenfor med 14.500 kvadratmeter under tag og et reservedelslager med 120.000 varenumre. Aadum Autoophug er blandt landets største med handel af brugte og nye reservedele til alle bilmærker, samt salg af brugte biler.Virksomheden har 35 ansatte.

Rundvisningen for det interesserede publikum og efterfølgende traktement stod ejerne for, Jane Henriksen Feltheim og Bjarne B. Nielsen. De er som bekendt næste generation, idet det var deres fædre, der startede Ådum Autoophug i 1965.

For Autooperatørerne var det en oplevelse, som ramte deres og foreningens interesseområde. Men for alle er begge steder et besøg værd og en attraktion oplevelses- og erhvervsmæssigt.