Eventyret om Peter Pan spillet med stor indlevelse

Kaptajn Klo og hans sømænd

Bedsteforældre og andre pårørende til skolebørnene i Ådum fik deres forventninger indfriet til fulde, mens de overværede generalprøven på musicalen Peter Pan, som samme aften skulle opføres ved skolefesten.

Skoleorkesteret sørgede for den musikalske underlægning til eventyret og musik til sangene. Sangtekster og melodier var det eneste faste oplæg til aftenens stykke. Eleverne blev gjort fortrolige med handlingen i eventyret Peter Pan. De kunne herefter ønske sig roller eller at være med i bandet eller kulisse- og sceneopsætning. Rollerne uddeltes med lidt fortrin til 6. kl., som spiller for sidste gang i Ådum.

Havfruernes sang

Der var intet rollehæfte til uddeling. Replikkerne var ikke givet på forhånd, kun handlingen. Og så begyndte instrueringen, hvor hver optrædende måtte leve sig ind i sin rolle og tale de rette ord i situationen. Stykket blev til, eleverne engagerede sig og kunne vise, at udfordringen fik deres præstation til at vokse.

Det gamle, kendte eventyr blev levendegjort om Peter Pan, som får overtalt Wendy og hendes to søskende til at komme med til Ønskeøen, hvor de glemte børn bor.

Alle skuespillerne i stykket på scenen

Hele scenariet var med: feen Klokkeblomst, alfer, sørøvere, indianere, høvdingens datter og selvfølgelig Kaptajn Klo.

I sin afsluttende bemærkning og tak var skoleleder Lasse Egelund fuld af optimisme ved udsigten til en lige så formidabel fremførelse til festaftenen.

Formiddagen sluttede efter forestillingen for bedsteforældrene med smørrebrød, som blev solgt til fordel for 6. klasses tur til Bornholm.