Gør din lokale butik til det første stop

Mandag den 16. april tager man hul på LAG projektet hos Ådum Købmand, det starter med et foredrag ved Gunnar Ørskov som netop er blevet kåret som Danmarks mest inspirerende foredragsholder i 2012, så det er noget af en kapacitet der kommer til Ådum forsamlingshus mandag den 16. april kl. 19,00., en aften hvor alle er velkommen og købmanden vil være vært med øl & sodavand samt kaffebord.

 

Foredrag med Gunnar Ørskov

Gunnar Ørskov vil causere over emnet: At livet er at vælge- du skal vælge hele vejen gennem livet, du skal vælge hvordan du vil bo, om familie – og skolelivet, og om hvordan vi udvikler os sammen. Det handler altid om mennesker, der skal have indfriet deres forventninger.

 

Der vil sikkert ikke være nogen tvivl om at Gunnar Ørskov vil komme til at provokere og pirre lokalområdets borgere, som vi forventer at se rigtig mange af denne aften. Gunnar Ørskov er kendt for at gøre det på en meget underholdende måde, og ikke mange går hjem uden et lille smil på læberne.

 

Gør din lokale butik til det første stop, er projektet som LAG har sat i gang, og som vi i Ådum har været heldige at blive udtaget til at deltage i, og det glæder vi os rigtigt meget til, og det drejer sig i høj grad om at få folk til at handle lidt mere i deres lokale butik, for dette er det som skal give butikken mulighed for at overleve.

Det drejer sig så meget om vaner, vaner på vores måde at købe dagligvarer, og dem vil vi gerne være med til at bevise at der kan laves om på kundernes vaner, jo det er helt sikkert ikke nemt, men vi har med LAG projektet fået nogle værktøjer samt nogle kroner som giver mulighed for at prøve nogle forskellige ting af, og det vil vi orientere om på aftenen samtidigt.

 

Vi tror på at folk i Ådum og omegn gerne vil deres butik, og at de ikke nødvendigvis vil vente med at opdage butikkens værd i det daglige til det er for sent, men det kræver også at vi er dygtige nok og gør os fortjent til at kunderne bruger butikken, og det har vi nu i det kommende projekt mulighed for at gøre noget målrettet ved. Vi ser frem til 3 spændende måneder og håber på et godt samspil med forbrugerne i området.

 

Kundeunderlaget for vores lokale købmand er til stede i lokalområdet. Og det betyder ikke at al dagligvarehandel skal lægges i vores lokale butik, nej kunne vi blot lægge yderligere 15% af vores dagligvareforbrug i den lokale butik, så vil rigtigt meget være nået. Vi kan jo ikke dække hele familiens dagligvareforbrug, men rigtig meget af den kan vi klare. Det er klart at i de store butikker ligger der væsentlig større sortiment, og det skal vi ikke måle os med, men i stedet for skal vi være gode til at dække det alm. dagligvareforbrug, og med gule priser (discountpriser) så ved vi at disse tåler sammenligning med de større butikker, og kan være med rigtigt langt hen ad vejen.

 

Aftenens program vil komme til at indeholde følgende punkter; Velkomst – Foredrag med Gunnar Ørskov – Kaffebord – Præsentation af projekt – dialog. Vi vil også udlodde et par kundevogne fyldt med varer, hvor man skal gætte sig frem til en pris, vi ser frem til at hyggelig aften med mange gæster, det er gratis købmanden inviterer. Det bedste som folk kan gøre denne aften, dette er at møde op og vise købmand samt bestyrelse at man bakker butikken op – denne aften er du sikker på en oplevelse

 

På butikkens vegne

 

Niels Møller Hansen

Formand Ådum Købmand ApS