Forårsrengøring i Ådum

Tirsdag den 10. april var der forårsrengøring langs vejene i Ådum sogn. Ådum by var allerede forårsklar, da opsamlerne mødtes om eftermiddagen ved Hallen., idet skolebørnene samlede affald inden for bygrænsen om formiddagen.

Kim Hedevang havde børnene Mathilde, og fra højre Marcus og Martin med på Hedegaardsvej.

Lis Bach fra Borgerforeningen, som stod for projektet, fordelte vejene, og det lykkedes at få de fleste uddelt til de ca. 20 opsamlere, som brugte eftermiddagen langs vejene. Heldigvis skinnede solen, og det gjorde det til en god tur, selv det kunne ærgre at se så meget henkastet.

Mange skridt blev gået, mange gange måtte indsamlerne bøje sig ned for at samle op – overraskede over affaldsmængden især langs de gennemgående og mest trafikerede veje. Dåser, flasker, cigaretpakker, fastfoodbakker m.m. skæmmer nu ikke det rene sogn.

Sækkene blev samlet i et hjørne af parkeringspladsen ved Hallen og tilbage står så ESØ´s afhentning.

Kl. 18 sluttede indsamlingen med et kærkomment traktement i Klublokalet.