Teatret OM i Aadum tirsdag anden og sidste dag

De unge trommeslagere fra Ådum

Det har været intense dage med Teatret OM’s besøg i Aadum. Workshops og forestillinger på Ådum Børneunivers har fyldt meget, og forældrene oplevede, at deres børn kom hjem og bare fortalte, om først én spændende dag, så om én mere, og det fik folk af huse til afslutningen tirsdag aften med kulturel byttehandel og et måltid mad i godt selskab.

Balletdanser Marie var meget elegant

Ca.130 voksne og børn besatte alle pladser ved bordene, og kl. 17.00 kunne konferencieren, en 3 m høj styltefigur, alias Signe G. Thomsen, byde alle velkommen Med lange benspjæt slog hun den rette stemning an.

I den kulturelle bytte handel optrådte OM med klovnenumre, optrin og løven Theo på scenegulvet,

Løven Teo kom igen og charmerede alle

Unge lokale var med på trommer, Tryllestavens dramaskole-elever gav opvisning. Ådumrevyen genopstod med et indslag. Marie Sjørlev Pedersen, elev på Julieanne McMillans balletskole dansede, zumbaholdet gav en lille opvisning, børnene og Preben sang børnehavesangen, og alle sang Ådumsangen.

Så blev suppen båret ind. Grøntsagerne var samlet ind på rundturen dagen før, og Mette Højlund stod for tilberedningen Hjemmebagte flutes blev serveret til. Maden blev nydt under god stemning.

Helene bliver fejret

Efter fødselsdagssang for Helene Andersen, sluttede aftenen med de gamle sanglege, som børnene havde leget i værkstederne begge dage, og som voksne og bedsteforældre nød at få genopfrisket.

Til aftenkaffen var der hjemmebagte kager fra forældrene i 6. kl. , som solgte til fordel for Bornholmerturen. 

Grøntsagerne fra optoget blev serveret som suppe

 I pauserne viste Jens Thestrup Toft powerpoint med Bjarne Thestrups foto-kunst og billeder fra Teatrets besøg.

Desuden blev lokale kunstneres billeder betragtet en sidste gang..

Teatret OM har med god tilrettelæggelse, engagement og fremragende kunst givet børn og voksne i Ådum en uforglemmelig oplevelse.