Fastelavnsfest i Ådumhallen

Støtteforeningen for Ådum I&U fejrede fastelavnsfest med tøndeslagning og derefter sodavand, kaffe og fastelavnsboller.

Med Charles Pedersen ved mikrofonen blev alle udklædte kaldt ind på rad og række og bedt om at gå, ikke løbe, hallen rundt tre gange, for at dommerne kunne bedømme ”den smukkeste”, ”den mest fantasifulde” og ”den sejeste” udklædning. Ved tredje runde måtte han bede de forældre, der gik med rundt med et barn på armen, om at lade alle gå selv – af hensyn til bedømmelsen.

Derefter begyndte tøndeslagningen. Der var fem tønder, hvor børnene fordeltes efter alder.

 

 

For hver tønde blev der udråbt og kronet en kattekonge og en kattedronning:

Tønde 1 (børnehavebørn) : Emma og Ida

Tønde 2 (0.+ 1. klasse) : Kasper og Hans Peter

Tønde 3 ( 2. og 3. klasse ) : Lucas og Magnus

Tønde 4 ( 3. og 4. klasse ) : Trine og Helene

Tønde 5 ( 5. klasse og opefter ) : Mads og Karina

Så fulgte præmieuddelingen for dragter.

Præmie for den smukkeste dragt gik til Emma (Tønde 1) , der var udklædt som fe i pink tyl. Emmas mor kunne fortælle, at det var første gang Emma havde en købt dragt på, tidligere havde hun arvet udklædning fra sine søskende, og hun var så glad for fe-tøjet, at det var blevet indviet inden tøndeslagningen.

Præmie for den fantasifuldeste dragt gik til Lucas ( Tønde 3), der var udklædt som nar. Lucas fortalte, at hans mormor havde syet dragten.

Præmie for den sejeste dragt gik til Caroline ( tønde 1), der var udklædt som pirat. Hun blev rigtig glad og nød spændingen ved modtagelsen og udpakningen

Ved det hyggelige kaffebord underholdt de voksne sig, mens børnene tumlede i hoppeborgen, som Anker Nielsen, Ådum Serviceudlejning, havde stillet op foruden borde og stole til de 50 børn og 45 voksne, som deltog i festen.