”Når korset får vinger”


Foredragsholder Ole Rasmussen "når korset får vinger"

 

”Når Korset får vinger” er den titel, flyverpræst Ole Rasmussen har valgt at give sit foredrag, som fire foreninger i Ådum indbyder til torsdag den 2. februar kl. 19.30 i Forsamlingshuset.

Med udgangspunkt i tjenesten som feltpræst ved flyvevåbnet i Afghanistan i efteråret 2009 vil Ole Rasmussen sætte fokus på et aktuelt emne om den brede opgave, de danske feltpræster står i, når de deltager i internationale missioner. Ole Rasmussen har også været udsendt til Litauen, Libyen og sidste sommer til Sicilien.

Foredraget bliver krydret med anekdoter og billeder bl.a. fra mødet med vidt forskellige VIP-personer fra den danske kronprinsesse Mary til den afghanske major Obaydullah.

Ole Rasmussen, der er kendt som en aktiv sognepræst i Nr. Omme og Ørnhøj, er netop dagen før foredraget tiltrådt stillingen som sognepræst ved Gjellerup kirke.

Arrangørerne er Ådum Medborgerklub, Menighedsråd, Borgerforening og Husholdningsforening. Der serveres kaffe med brød, og inklusive foredraget betales der 75 kr. for entré.