Ådum Spin lige fra det nye års start 2012

Ådum er fremme i skoene igen, vel at mærke cykelskoene, idet Aadum Spin er klar med 10 spinningcykler allerede den 1. januar 2012.

”Det skal være, mens nytårsforsætterne er i frisk erindring, at man får begyndt,” siger Louise Bjørslev. Sammen med instruktør Samir Zobi står hun for den nye indendørs afdeling af ”Løb og Motion” i Ådum.

Louise Bjørslev og instruktør Samir Zobi tager en prøvetur på cyklerne

Der er købt 10 Bodybikes, som lige før jul blev leveret fra København. De er brugte, men absolut første klasses inden for deres felt. Foreningen har foreløbig selv lagt 42.000 kr. ud for alle cyklerne for at komme i gang hurtigst muligt. I løbet af foråret håber initiativtagerne på hjælp fra fonde, bl.a. fra VE-midlerne, hvor der er afsat et årligt beløb på 100.000 kr. til Ådum sogn i forbindelse med opsætningen i 2010 af Bindesbøl-møllerne.

Ådum Spin foregår i skolens gymnastiksal, og man booker sig ind via Ådums hjemmeside på www.aadum.com. Det koster 25 kr. pr. gang at være med, og der er åbent mandage og onsdage kl. 17.30-18.30 og tirsdage kl. 16.45-17.45. I weekender åbnes efter ønske for minimum 5 deltagere.

Der medbringes cykelsko med klamper samt den uundværlige drikkedunk.

 

Der er stadig ledige cykler søndag den 1. januar kl. 15-16. Alle interesserede er velkomne også uden tilmelding til at møde op til den festlige starttime og også senere.

 

Nærmere oplysninger fås eventuelt på telefon til Louise Bjørslev.