Fællesarrangement i Ådum Forsamlingshus

”Når Korset får vinger”

Foredragsaften med flyverpræst Ole Rasmussen

 

Torsdag den 2. februar kl. 19.30 i Ådum Forsamlingshus.

 

Ole Rasmussen er sognepræst i Nr. Omme/Ørnhøj. Med udgangspunkt i sin tjeneste som flyverpræst (feltpræst ved flyvevåbnet) i Afghanistan i efteråret 2009 sætter han fokus på den brede opgave, de danske feltpræster står i, når de deltager i internationale missioner. Ole Rasmussen har også været udsendt til Litauen, Libyen og Sicilien.

 

Foredraget bliver krydret med anekdoter og billeder fra tjenesten som flyverpræst, herunder fortæller han om sit møde med vidt forskellige VIP-personer, spændende fra den danske kronprinsesse Mary til den afghanske major Obaydullah.

 

Pris for entrè, foredrag og kaffe med kage 75,- kr. Alle er velkomne.

 

Arrangeret af:

Ådum Medborgerklub, Ådum Menighedsråd, Ådum Borgerforening og

Ådum Husholdningsforening