Julehygge i Aadum Husholdningsforening tirsdag den 29. nov. kl. 18.00


Bestyrelsen forbereder retterne, mens der kigges på

Tove Christensen, formanden for Aadum Husholdningsforening, bød velkommen til 34 husmødre, som var kommet til aftenen, hvor der skulle julehygges og nydes en buffet.

 

Mette Højlund var klar med ingredienserne til julebuffeten. Hun bad husmødrene tage deres stol med og sætte sig foran det lange bord og så ellers følge med i, hvad der skete.

 

2. Tallerken med spinatrulle i laksesvøb, vandbakkelser med 3 slags fyld: reje-, tun- og hønsesalat, mørbrad med syltet agurk, spegepølse med æggestand, brie med mandarin og drue og melon i svøb

Bestyrelsen var klar til at følge Mettes instruktioner, og i løbet af tre kvarter, blev fadene pyntet med de lækreste canapeer på det hjemmebagte brød, som Mette Højlund havde klar inden.

 

Mette Højlund fortalte imens om pålæg og pynt: hvilke ting, der supplerede hinanden godt, og hvordan der blev den rette farvesammenhæng.

 

Der blev lyttet og kigget. I alt 8 forskellige indbydende og velsmagende ”fingermadder” blev resultatet på ta’ selv bordet, som afsluttedes med kaffe og kransekage.

 

Husmødrene hyggede sig over delikatesserne ved bordene, snakkede og planlagde allerede i tankerne brug af aftenens idérigdom i løbet af julemåneden, sang julesange og skiltes mætte og veltilpasse.

 

Endnu et arrangement er sammen med menighedsrådet på programmet for i år: Syng julen ind, søndag den 18. december.