Højskoleformiddage i Ådum Forsamlingshus

LOF, Ringkøbing-Skjern, er halvvejs igennem sæsonens Højskoleformiddage i Ådum Forsamlingshus.

Der har været stor interesse, så ikke færre end 105 tilmeldte sig, men pladsen er til 80 deltagere i salen. Lederne Dagmar Vestergaard og Johanne Olesen glæder sig over den gode tilslutning, og kommer der et afbud sørger de for, at der bliver fyldt op med andre fra ventelisten.

SGM (Spjald Grønbjerg Musikforenings Folkeorkester) har 15 medlemmer.

Forskellige foredragsholdere har formået at formidle deres viden inden for de valgte emner, og første halvår afsluttedes med et par fornøjelige timer, hvor musik, fortælling og fællessang vekslede under ledelse af Linda Andersen og Hans Peter Ravn sammen med Spjald-Grønbjerg Musikforenings Folkeorkester.

Først i det nye år lægges der ud med besøg af Anders Agger, som ud fra TV-udsendelserne har emnet: ”Juristen og sømanden”.

 

SGM (Spjald Grønbjerg Musikforenings Folkeorkester) har 15 medlemmer. De spillede i to afdelinger musik inden for forskellige genrer. Første afdeling var inspireret af dansk, norsk, svensk og engelsk folkemusik. Anden afdeling var dansk, og flere både fællessange og stykker var med tilknytning til historien helt op til de sidste årtier.