Fernisering og juletræstænding på Rosendal Kunsthandel søndag den 27.11.11

Her er Anton som sidste år tændte juletræet i Rosendal

På Rosendal Kunstcenter er juleforberedelserne godt i gang. ”Faklerne langs alleen er sat op, træet er fældet, guirlanderne er bundet og billederne til udstillingen er i hus”, fortæller Keld Kristiansen og Jørgen Olsen. ” I denne uge er ophængningen begyndt, og så går det ellers slag i slag, indtil ferniseringen på søndag kl. 14.00.”

 

Siden den første julefernisering i 1995 har der været tradition for, at Rosendal Kunstnerklub udstiller i december. Det gør de også i år, dog sammen med flere, idet udstillingen er værker fra kunstnertræffet på Rosendal i september, hvor også andre end medlemmer deltog.

Når gæsterne har set udstillingen, er der som sædvanlig kaffe.

 

Følgende udstiller: Lene Vesterby, Sdr. Omme, Ellen Nielsen, Skjern, Grethe Bernhard, Vostrup, Agnete Mouridsen, Tarm, Benny Drewsen, Skovlund, Thyra Kirk, Skjern, Anne-Lise Stope, Knaplund, Ebba Jørgensen, Skjern, Borghild Jørgensen, Skjern, Else Nielsen, Bølling, Keld Andersen, Tarm, Svend Åge Steffens, Hemmet, Jane Søgaard, Borris, Antje Strandbygaard, Skjern, Kristian Kristensen, Ådum, Keld Elmkvist, Ådum.

 

Igen i år er det lykkedes at finde et træ, som er højt nok til den tidligere gymnastiksal. Og ikke før end træet tændes kl. 16.00, afsløres det, hvilken familie, der står for tændingen.

Der vil være hyggemusik og blive sunget julesange, mens træet beundres. En rigtig god eftermiddag er i vente som indledning til adventstiden.