Indvielse af Multibane og Tarzanbane på Ådum Børneunivers fredag den 18.11.11

Snoren klippes af yngste barn i Idrætsbørnehaven

Skolebørn og idrætsbørnehave børn nød formiddagen, da Multibane og Tarzanbane officielt blev indviet. Den yngste elev, Birk, klippede snoren, og Tarzanbanen blev erklæret for åben, og der blev holdt tale af SFO- og børnehaveleder Preben Frederiksen. Så var der tid til leg på banerne og fortæring af varme pølser. Der var besøg fra “Dica”, firmaet, som har leveret legeredskaberne, og der var et par bolde med som gave.

 

Skolen mod et udvalgt hold fra Ådum

Om eftermiddagen kl. 14-16 var alle både voksne og børn indbudt til fortsat indvielse. Konstitueret skoleleder Helle Grønkjær holdt tale og sagde først, at det var en stor glæde, at så mange var mødt op til indvielsen. Hun rettede en stor tak til alle de frivillige, som har stillet maskiner til rådighed, brugt tid både af deres sommerferie og siden for at få alt samlet og bygget så flot op. Det har været en stor fælles opgave.

 

Glade drenge, de har ventet længe på at banen blev klar

Arne Callesen, som har været lærernes repræsentant i arbejdet med legepladsen, holdt derefter den røde snor sammen med Helle Grønkjær, og Borgerforeningens formand Lone Bech klippede snoren på Mulitbanen, hvorefter Arne Callesen satte åbningskampen i gang: skoleelever mod borgere i en spændende hockeykamp på 20 min. Eleverne fik trøstepræmien, en kasse med hvide hockeystave, og de voksne førstepræmien: en æske chokolade.

Arne Callesen fra lærergruppen sagde også et par ord, om den spændende opgave, som har strakt sig over 2 år. “For et par år siden holdt vi de første møder og lavede de første skitser. De blev tegnet på papiret, og så søgte vi tilbud, og søgte fondsmidler. Der var en fondsgruppe på 4 personer. Midlerne voksede, og ikke mindst VE-midlerne på 400.000 kr., som kom her i år, fra Grøn Ordning, kan vi takke for en succes som denne.”

 

Sponsorer til Multibanen

Der var pølser med brød, drikkevarer og kaffe til alle.

 

Tidl. skoleleder Erik Kongsholm var også med, og glædede sig over, indsatsen var lykkedes