Åbent hus på Ådum sogns arkiv!

Hans Fielsø, Dagmar Vestergaard, Bente Jørgensen og Rita Stensgaard.

I anledning af “Arkivernes dag”, lørdag den 12. november, er der åbent hus kl. 14 – 16 på Aadum Lokalarkiv.

Der vil være en del arkivalier, gårdhistorier og billeder lagt frem fra sognets historie. Hvis nogen ligger inde med dokumenter, billeder, skøder, gamle breve og lignende modtages det gerne ved samme lejlighed.

Foto af gård. Ukendt - og der spørges om hjælp til at løse opgaven

I arkivets gemmer findes blandt andet et fotografi af en gård, som det ikke har været muligt at stedfæste. Sammen med andet ukendt materiale håber medarbejderne, at dagens gæster vil være med til at løse opgaven.

Alle er velkomne til en hyggelig lokalhistorisk eftermiddag. Der er brød og kaffe på kanden.

Det foregår på Hjemmet, Tøstrupvej 1, Ådum.