Ådum Revyen 2011

Thomas som messende præst

To festlige, fornøjelige og forrygende forestillinger i Ådum Forsamlingshus udløste spændingen omkring Revyen 2011.

Stemningen var helt i top både ved generalprøven lørdag, hvor der inden blev serveret smørrebrød, og ved lørdagens store arrangement med middag og dans. Begge

aftener var der fuldt hus, og det skortede ikke på bifald.

 

Et afvekslende program med overskrifter som: Power Pull, Sladrebænken, Luft under vingerne, Efterlyst I og II, Puls op, Lysternes hus, Hyldest til Ådum, Ådum Quizzen, Stof til eftertanke og Blandet holdt tilskuerne fanget i fem kvarter.

Årets gang i Ådum blev genopfrisket, og det stod klart, at der stadig er nok af sjove ådumboere, som både frivilligt og ufrivilligt kan kalde morskaben frem.

Landmænd, deres lidt for store travlhed og de ind imellem bortløbne dyr blev muntert genopfrisket. Vindmøllerne, aktuelt stof for det lille sogn under de store vinger, blev luftet -under præstens messen. I det hele taget havde tilskuerne været med til selv at sørge for stof til munter gengivelse på scenen.

Tina Pontoppidan var mester for teksten og aftenens sufflør, Bjarne Thestrup betjente lyd og lys, Marius Thomsen leverede musikken til stykket, og mange flere havde gjort en indsats, for at det hele lykkedes.

Revyens aktører var Michael Jørgensen, Torben Pedersen, Thomas Andersen, Vibeke Tagmose Lundsfryd, Helle Andersen, Bettina Houborg og Ellen Moritzen.