Nyt selvstændigt firma er startet i Tarm af tidl. ådumbo

Der er hjælp at hente for især små og mellemstore virksomheder omkring miljø og kvalitet, når regler og paragraffer kan forekomme uigennemskuelige.

Lene Andersen, Tarm, har startet egen konsulentvirksomhed og hjælper gerne ud fra sin faglige baggrund, hvad enten det drejer sig om et eller flere emner, og om få eller mange timers brug af hende.

Lene Andersen har været ansat hovedsagelig i produktionsvirksomheder i en årrække, men tog fra 1. april i år springet og opfyldte dermed et ønske, som længe har ligget i tankerne, om at blive selvstændig.

Lene Andersen på virksomhedsbesøg i Ådum

Gennem sit firma hjælper Lene Andersen ud fra princippet om at forenkle arbejdsgangen og gøre den nødvendige opfyldelse af lovkrav og regler til at forstå. Hun sætter fokus på den gode dialog. ”Det er min kæphest,” understreger Lene Andersen,” at miljøarbejde skal give værdi for virksomheden.”

Et bredt spektrum tilbyder Lene Andersen. Man kan få hende til at gennemgå virksomhedens godkendelser, lave ansøgninger til kommunen og udarbejde en oversigt, som gør det let at arbejde videre efter.

I forhold til Arbejdstilsynets screening hjælper hun gerne med at gøre virksomheder klar hertil. Hun laver en rapport, hvorefter der prioiteres.

Mange virksomheder vil også have fordel af Lene Andersens ekspertise, når det gælder at få lavet ansøgninger til kommunen af bl.a. miljøgodkendelser. Som ressourceperson har hun mulighed for at følge miljøsager til afslutningen.

Både forbrug af kemikalier og al affaldshåndtering gør Lene Andersen overskuelig og giver det optimale svar til.

Er der behov for jordprøver, spildevands-, badevands- og drikkevandsprøver udtages disse og analyseres på akkrediteret laboratorium.

Hendes firma er også klar med forslag til den meget omdiskuterede rygepolitik. Lene Andersen laver en beskrivelse, som lever op til ledelsens samt medarbejdernes behov og opfylder kravene.

For en del virksomheder kan der være oversete besparelser at hente, når Lene Andersen udarbejder Grønt regnskab.

Lene Andersen er konsulent og forhandler miljørigtige rengøringsprodukter bl.a. mikrofiberprodukter.

Firmaet, Lene Andersen – Kvalitet og miljø – ligger på Storegade i Tarm, og man kan kontakte det for en uforpligtende snak om egne behov og de muligheder, der tilbydes.

www.lene-andersen.dk