Familiedag i Ådum I&U

”Mega godt!” sagde en af deltagerne efter ugens Sportsskole. ”Det er så dejligt, at det fungerer, når nogen gør så meget ud af det.” Familiedagen i fredags i Ådum I&U blev en lige så festlig og veltilrettelagt afslutning og forlængelse af sportsskolen.

Hoppeborgen tiltrak mange børn

Der var hoppeborg, boldspil og andre aktiviteter på boldbanerne og kaffe på kanden i bålhytten.

Efter opvarmning startede Aadum-løbet kl 17.00. Der blev løbet 180 km af de 35 deltagere, som alle fuldførte. Flest var der på 3,5 og 5 km ruterne. Kun få tog distancen på 8 og 10 km. Størstedelen af løberne er medlem af løbeklubben i Ådum I&U og var således i god form.

Efter løbet blev det store sammenskuds ta’-selv-bord stillet frem i bålhytten, og aftenen fortsatte med mad og hygge i teltet.

Der blev trukket lod blandt løberne, og Thomas Andersen uddelte de fire præmier til Karin Sølvsten, Helle Andersen, Anton Bom og Line Bech.

Karin Sølvsten (til venstre) havde forberedt sig godt på løbet, idet hun havde trænet både mandag, tirsdag og tordag inden med godt 10 km pr. dag.

 

Forløbig er der ferie i Aadum Løb og Motion indtil den 17. august kl. 19.00, hvor klubben er klar med tilbud til alle, der har lyst til at gå eller løbe.