Sportsskole i Ådum

I første uge af skoleferien er der fortsat børn på Ådum Børneunivers fra kl. 9 til 15. Der er i år 43 deltagere i alderen 5 – 13 år. Sportsskolen afvikles i samarbejde med DGI Vestjylland.

Hver dag har sin ”skoleleder” fra Ådum I&U, som sammen med forskellige hjælpere, ikke mindst de aktive unge trænere: Nanna Andersen, Malene Andersen, Laila Bech og Rikke Vinding sørger for, at det varierede program bliver ført godt igennem.

Der spilles dødbold af de 9-13 årige i gymnastiksalen

Der er rigtig mange spændende tilbud i ugens løb. Selvfølgelig byder hver dag på boldspil. Desuden er i ugens løb tilbud som svømning, funk, krocket, petanque, bowls og gymnastik på skemaet. Til nogle af disse aktiviteter kommer der instruktører fra andre udvalg.

Dagene er delt op i moduler – afbrudt af formiddagsfrugt, frokost – og kage inden afslutningen.

Lokale damer kommer med pølsehorn, pizzasnegle, frikadeller, varm leverpostej, frisk frugt og andet godt, så der ses frem til den fine servering i pauserne. Trods lidt vanskelige arbejdsforhold efter en vandskade i klublokalet klares både servering og fortæring til alles tilfredshed.

Børnene i nye sportssæt efter opvarmningen til håndbold i hallen.

Med i deltagerprisen er en smart Hummel T-shirt og shorts samt Hummel svedbånd. Der blev hurtigt skiftet tøj tirsdag formiddag, da sættene blev udleveret.

Vejret gør sit til en god lejr, hvor deltagerne har hygget sig, er kommet friske om morgenen og har medvirket til god stemning.