Nyt fra Borgerforeningen

Tre lejligheder står tomme på Tøstrupvej!!! Vi søger lejere for korte eller længere perioder. Vedr. priser m.m. henvendelse til Kim Hedevang 97376337 el. 61746396.

Husk Forårsrengøring – tag naboen og børnene med ud på en hyggelig forårstur den 28. april. I klublokalet kan der hentes poser til indsamling af affald fra kl. 15.30. Lis Bach står klar med en fortegnelse over de veje som skal gøres rene. Skolebørnene sørger for indsamling i byen om formiddagen. Vil i gøre rent på en bestemt vej kan i også ringe til Lis 97376292 el. 61660592 og aftale det i forvejen – passer den 28. ikke ind i kalenderen – aftaler i bare en anden tid med Lis. Den 28. april kl. 18.00 afsluttes i klublokalet med pølser/brød og øl/vand – vel mødt!

– – ÅDUM REVY – DEN 8. OKTOBER 2011- – begrænset antal pladser – afholdes i Ådum Forsamlingshus – Henvendelse til Tina Pontoppidan tlf. 97376308 vedr. gode ideer til Revyen eller hvis nogen skulle have lyst at prøve de skrå brædder eller på anden måde hjælpe til. Alle er velkommen.

Ny bestyrelse i Borgerforening:

Formand Lone Bech

Næstformand Bjarne Thestrup

Sekretær Anke Gerdes

Kasserer Poul Erik Vinding

Lis Bach

Anker Nielsen og Kim Hedevang blev valgt som nye bestyrelsesmedlemmer.