Julemarked i Ådum Forsamlingshus

6. klasses bod til Bornholmer tur.

Det traditionelle julemarked i Ådum blev holdt i forsamlingshuset i søndags. Selv om det ikke vrimlede med nisser på de 15 boder, blev julestemningen godt slået an med julekort, juledekorationer, adventskranse, julegran, julekager, Ådum-julemærket, glaskunst med bl.a. engle, Ådum Købmands juletilbud og smagsprøver. I Jægerstuen hyggede gæsterne sig over et glas gløg og æbleskiver. Støtteforeningen til Forsamlingshuset stod for servering og traktement og glædede sig sig over de mange besøgende i løbet af de tre timer, markedet var åbent.

Fra det muntre hjørne med kager og dekorationer solgte 6. kl.-elever fra Ådum Børneunivers deres produktioner til fordel for den kommende Bornholmertur.

Også hos Ådum Købmands stand var der god søgning, og man hyggede sig med smagsprøver på både frugt og vin.

”Stryhns Vildt” i Sdr. Omme havde foruden vildtet røgede ørreder, som blev aftendelikatessen i Ådum-hjemmene efter markedets mange øvrige smagsindtryk.

Markedsgæster i alle aldre handlede og snakkede, og arrangørerne kan glæde sig over et vellykket arrangement, som også blev besøgt af folk uden for sognet.