Traditioner skal man værne om

– så 18 december 2022 blev der afviklet det årlige juleoptog i Ådum.

Juletraktor og vogn var flot pyntet op, og der var fremmødt mange Ådum borgere som gik med på den vanlige køretur rundt i byen.

Borgerforeningen havde sørget for et fint pyntet træ som var opstillet på købmandens parkeringsplads. Her sluttede køreturen, og selveste julemanden stod klar til at følge børnene i dans omkring træet alt imens der blev sunget en masse af de kendte julesange. Herefter var der uddeling af slik poser til alle de fremmødte børn.

Hos Ådum Købmand bød Marianne købmand og bestyrelsen på æbleskiver og gløgg i bagbutikken. Mange valgte at sætte sig ind og få en hyggesnak med andre borgere fra sognet, og benytte sig af de tilbud som Marianne havde fundet frem til dagen.

Der var også i dagens anledning et par konkurrencer i butikken. Løft af julekalkun blev vundet af Metha (Spillekone/musiker) – hun snuppede også lige præmien i bon konkurrencen.

Konkurrencen om at tælle Muh chokolade fik 2 vindere der ramte det rigtige antal, det var Connie Chopart og Helene Jørgensen.