Ådum Letkøb har brug for Jer.

Kære Ådum borgere –

Som så mange andre butikker oplever vi i Ådum Letkøb en stor stigning på dagligvarer. Der er sikkert mange af Jer der har opdaget, at priserne på varerne næsten bliver reguleret dagligt.

Vi har prøvet at holde udsalgsprisen nede, eller i værste fald kun ladet varerne stige med den stigning vi har på vores indkøbspris. Vi ved at vore priser er konkurrencedygtige i forhold til området, men I vil også opleve nogle få varer, hvor vi ikke kan holde os på markedsprisen, hvilket udelukkende er affødt af en højere indkøbspris. Ud over det, er vores udgift til strøm steget radikalt, selvom vi har prøvet at optimere forbruget.
Det har aldrig været vigtigere at I alle støtter op omkring vores købmandsbutik end det er lige nu – og ikke kun til kioskkøb. Vi vil til gengæld love, at vi gør alt, for at holde priserne så langt nede som vi kan – og butikkens personale vil som altid yde den bedste service.

                  HUSK !!  VIL DU HAVE DIN LOKALE LETKØB I MORGEN
– SÅ BRUG DEN I DAG.

På forhånd tak for Jeres støtte.

Hilsen Bestyrelsen og Marianne Købmand.