Gymnaster gav flot opvisning i Aadumhallen

Med god stemning i hallen fulgte tilskuerne lørdag eftermiddag gymnastikopvisningen i Ådum Idræts- og Ungdomsforening.

Der blev indledt med den traditionelle fælles indmarch efter fanerne, inden gymnastikholdene efter tur gav deres opvisning. Først gik de ivrige Hoptimister på gulvet. Deres bluser i flerfarvede lilla striber lyste op til de mørke bukser. Under ledelse af Katrine, Frida og Elly gav de ivrige børn en frisk opvisning. De gjorde det så godt, at både forældre og bedsteforældre støttede op med fuld applaus.

Konferencieren introducerede herefter næste hold, ’Action Jump’.

Holdet er kendt for både fart og action, og det viste de til fulde både på gulvet og med en række flotte spring. Deres ledere var Ea, Julie, Tobias og Knud.

Gæstehold fra DGI’s egnshold

Først var det Sprinternes tur. De er piger fra 5.-6. klasse. I deres flotte dragter imponerede de allerede med deres indmarch, inden de viste deres ekstra udfordring med gymnastik og dans. Rep.holdet gav på bedste vis sæsonens afsluttende opvisning.

Afslutning

Efter opvisningen var der kaffe, juice og kage, som afsluttede den hyggelige eftermiddag.