ÅDUM REVY 2022 – nu bliver det en realitet

Kære Ådum borgere.

Så er tiden inde til at få sat et stort X i kalenderen – d 23/24 september 2022.

 Vi trænger til at have kvalitetstid med hinanden – så 2022 skal være revy år. Vi trænger til at få gang i lattermusklerne ovenpå en lang ”stille” periode. Havde Ådum Revyen været en politisk revy, så havde jeg nok nemt selv kunne finde stof til en hel aftens underholdning af den bizarre slags– men sådan er det heldigvis ikke 😉

 Ådum Revyen er en lokalrevy – der er forfattet på lokale oplevelser.

Det er her I Ådum folk kommer ind i billedet. Jeg skal bruge Jeres hjælp til at ”fodre” mig med sjove oplevelser, skøre hændelser, ting man undrer sig over, spøjse iagttagelser og søde tilkendegivelser – intet er for stort og intet er for småt. Send det på mail til  tiep@mail.dk/ eller sms til 61358763. Har I allerede ideer til noget – så send det endelig afsted nu. At ”koge” en revy sammen tager lang tid, og jo før jeg kommer i gang – jo bedre.

Jeg skal bruge hjælp til:
– scene udsmykning
– lyd og lys
– én sufflør
– én der vil filme revyen på premiereaftenen

Ingen revy uden skuespillere – så har man lyst til at være med i revyfamilien, så er det bare med at byde ind (Både nye og gamle). Det er et team hvor der er gang i gaden og højt til loftet. Så det er bestemt ikke kedeligt, og det er kvalitetstid på højt plan. Der bliver lagt stor vægt på det sociale i gruppen – man er et team, med et fælles mål – nemlig at give Ådum folket en sublim oplevelse de kan leve højt på længe. Mange tror at man skal kunne synge, eller have kendskab til at stå på en scene, det er en skrøne – så kombardo – alle er velkommen.

Kærlig hilsen Tina Pontoppidan – instruktør på Jeres lokalrevy 😊