Ådum bød julen velkommen

Den fjerde søndag i advent blev en festlig optakt til julen. Børn i Ådum var med til at pynte juletræet på parkeringspladsen foran Ådum Købmand.

Kl. 15 var Erik Andersen klar og  kørte den grå Ferguson fra  pladsen med efterspændt vogn. Der var  pyntet med gran og lagt halmballer som siddepladser for musikere, julemand og børn.

Optog rundt i Ådum

De blev fulgt af forældre, bedsteforældre og andre borgere på gåben rundt i byens gader, hvor musikken og synet af de glade børn lokkede flere til vinduerne.

Da alle var tilbage på Købmandstorvet, blev der sunget og danset omkring træet til julemusikken. Det var igen Meta og Kim fra Videbæk, som var kommet og spillede de gode, velkendte melodier. Så dukkede julemanden op og åbnede sin fyldte sæk. Børnene ventede på række på en godtepose, og der var nok af dem.

Der var også sørget for de voksne. Der var plads ved bordene i det opstillede telt. Her lunede man sig ved gløggen og de lune æbleskiver. Det gode og festlige samvær fik julestemningen frem hos de cirka 30 børn og 50 voksne, som var med. Marianne og personale holdt åbent i butikken for god handel og hygge.

       Det lige så traditionelle aftensamvær i kirke og forsamlingshus måtte undværes i år.