Alt udsolgt ved høstmarked

Ådum Husholdningsforening har holdt det årlige høstmarked i forsamlingshuset. Deltagerne og andre lokale fra området havde gavmildt leveret varerne, som skulle udbydes. Det var et imponerende langbord at se på, hvor bestyrelsen havde sat meget godt op fra høstudbyttet. Der var rigeligt at byde på: bagværk, marmelader, syltede ting, buketter, fine ting i træ, poser med årstidens gode æbler, pyntegræskar med mere. Ikke mindst var der opmærksomhed omkring et kæmpegræskar på cirka 40 kg. Ingen turde rigtig byde ind på det, men tre husmødre gik så sammen og fik det for et fælles bud.

God omsætning

 I år blev varerne ikke som vanligt solgt med 2xKnud som auktionariusser, idet Knud Mogensen ikke havde stemme til det og måtte melde afbud.

Knud Johst fik i stedet hjælp af Åse Hedevang, og ved fælles hjælp fik de auktionen godt afviklet og alt udsolgt.  Bydelysten var stor blandt de fremmødte, og auktionen nåede op på en omsætning på 3.029 kr.

Der var tre købmandskurve som gevinst på indgangsbilletterne. Vinderne var Arne Olsen, Sys Pedersen og Margit Plauborg. De flotte dekorationer på bordene blev udloddet til den yngste ved bordet.