Forrygende fødselsdags torsdag hos Ådum Letkøb.

Torsdag d 24 juni havde vores kære købmand Marianne inviteret ind til fødselsdag i butikken.

Der var meget at fejre.

Marianne havde 1-års jubilæum i butikken – hun havde selv fødselsdag – og selve butikken havde fødselsdag i april, men det blev ikke fejret på behørigt vis pga. Corona. Nu blev der taget revanche, og det hele gik op i en højere enhed.

Solen skinnede fra en skyfri himmel, der var pyntet op i og udenfor butikken, og der var fundet gode tilbud frem til kunderne. Marianne havde også sørget for flere små konkurrencer til kunderne. Bestyrelsen havde været i gang, og havde fundet butikkens borde og stole frem, efter lang tids opbevaring – endelig kunne der inviteres ind til festligt arrangement. Det har været savnet.

Butikken var vært med kaffe og kage, herefter kunne der købes billig aftensmad – Mariannes mand Kurt var grillmester.

Det var et tilbud mange benyttede sig af, men det er også lang tid siden at der har været mulighed for at nyde hinandens selskab. Ådum Multiservice var sponsor med kolde øl til aftensmaden. Mange Ådum boere lagde vejen forbi, og der var god stemning rundt ved bordene.

Der var samlet ind til en lille erkendtlighed til Marianne, som tak for at hun valgte ”Ådum” – det er en stor glæde for os alle. Hun fik overrakt en weekendtur, så hun husker at få slappet lidt af indimellem