Frank Johansen holder som købmand i Ådum

Til april sidste år tiltrådte Frank Johansen fra Hoven som ny købmand i Ådum. Han kom fra stillingen som slagtermester hos Løvbjerg i Tarm, og ikke mindst hans ekspertise inden for kødafdelingen har kunderne nydt godt af med mange gode kulinariske tilbud i årets løb. Tidligere købmand i Ådum Karen Bang hjalp i starten med varebestilling, så Frank kunne komme godt i gang med de nye udfordringer.

Butikken er da også drevet bedst muligt gennem tiden med mange nødvendige restriktioner. Kunderne vil savne at møde Frank i butikken med udgangen af marts, da han har opsagt sin stilling.

Heldigvis har Marianne Kristensen fra Hoven, som blev ansat hos Ådum Købmand i juni sidste år, sagt ja til at føre butikken videre som ny købmand. Hun overtager jobbet fra den 1. april. Marianne er ikke mindst kendt for butikkens blomsterafdeling, som hun vil videreføre.

Bestyrelsen for Ådum Købmand har lagt planer for tiden fremover, men desværre har det ikke været muligt at indkalde til den årlige generalforsamling, lyder det fra formanden Bjarne Bundgaard.