Ådum Revy 2021


Kære Ådum borgere

– efter mange overvejelser og søvnløse nætter har jeg besluttet at der ikke bliver revy i Ådum i 2021 – selvom det er ”revy år”. Corona har sat sit præg på alting, og ingen kan se i krystalkuglen hvordan det kommer til at forme sig her hen over året.

Ådum Revyen er et ret stort projekt at bygge op, og der bliver brugt mange kræfter på det – også lang tid inden vi står på scenen og underholder det bedste publikum. Det ville være så ærgerligt at bygge det hele op, og ”måske” ikke få lov at fuldføre projektet til sidst. Desuden har jeg som instruktør ikke oplevet en ”døjt” mere end I andre i byen, derfor vil det aldrig blive en revy bygget op på lokale hændelser – altså ikke en lokal revy – som jeg brænder mest for at strikke sammen.

Så hvis I er flittige til at ”fodre” mig med oplevelser, sjove hændelser, spøjse situationer, eller personligheder der trænger til at blive evalueret og hyldet, så er jeg klar til at modtage. Så koger jeg det hele sammen, og samler mine fantastiske lokale skuespillere – og så lover jeg at I skal få et brag af en revy i 2022.

Kærlig hilsen Tina Pontoppidan