Ny bog om folk i Ådum

Tidligere brugsuddeler Knud Mogensens bog ’Knud Brugs fortæller om Ådum Kirkeby’ er lige udkommet.

Det er absolut spændende læsning, der viser Knud Mogensen som en skarp iagttager. Han beretter om beboerne i alle huse i landsbyen fra sin opvækst og tid i Brugsen. Han har fået de mange detaljer med, som gør læsningen både spændende og tankevækkende.

Knud Mogensen har livet igennem lyttet til både kunder i butikken, og hvor man ellers er mødtes. Med bogen videregiver han et indlevende og historisk billede af et landsbyliv, som var tæt, og hvor ingen var hinanden uvedkommende.

Salg af bogen

Med de nuværende særlige hensyn bliver der ikke nogen sammenkomst som ved hans udgivelse af bogen ’Knud o æ Brugs’ for to år siden, men der bliver et ’løbende salg’ fra Ådum Forsamlingshus.

Det foregår på lørdag den 5. dec. mellem klokken 10 og 15. Salget er henlagt til Jægerstuen og forestås af Lokalarkivets medarbejdere. Interesserede købere vil blive vist ind fra Bindesbølvej. Når handlen er gjort, går man fra Jægerstuen ud ad døren til parkeringspladsen. Knud Mogensen vil ikke være til stede, men har på forhånd signeret godt 50 eksemplarer.

Bogens salg fremover

’Knud o æ Brugs” fortæller om Aadum Kirkeby’ og er en anbefalelsesværdig bog, som giver et omfattende tidshistorisk indblik. Jens Lindby har stået for redaktion af stoffet. Bogen er på 131 sider med tekst og billeder. Såfremt andet ikke er oplyst, tilhører billederne Aadum Sogns Arkiv. Bogen koster 180 kr. og vil fremover kunne købes både hos Ådum Købmand og på Arkivet, Tøstrupvej 1A. Arkivet har åbent onsdage kl. 14-16.