Formiddagshøjskole i Ådum


Højskoleformiddagene i Ådum Forsamlingshus har siden starten i 2009 samlet fuldt hus en ugentlig formiddag i vinterhalvåret. Mange foredragsholdere har været her med meget forskellige emner og indhold. Interessen har været stor, og der er altid blevet fyldt op ved bordene med kaffe og rundstykker som en god samlende optakt.

Villy Søvndal fortalte ud fra sit liv

I år blev sæsonen indledt med besøg af Villy Søvndal som foredragsholder. Der var 70 tilmeldte mod 100, som der ellers plejer at være. Stolene var stillet op med behørig afstand på en meter, og de 70 kunne være der. Villy Søvndal holdt et godt foredrag om både sit liv som ung og siden som politiker. Der kunne ikke synges fællessang, men Søvndal sang et par sange, som deltagerne kunne nynne med på.

Den sædvanlige start med kaffe måtte jo undværes. De parkerede biler ved forsamlingshus og på kirkepladsen afslørede, at tilslutningen ikke var som før. Heldigvis er det muligt at fortsætte i forhold til nationale covid-retningslinjer.