Børnekonsulent Hanne Pedersen besøgte Spilopperne

Børnekonsulent Hanne Pedersen har været på besøg hos Spilopperne. Hun sang kendte sange med børnene, inden hun genfortalte en beretning fra Bibelen om enken, der mistede sin eneste søn, men Jesus hjalp og vakte den unge mand til live. Beretningen blev illustreret med figurer på flonelstavlen, som Hanne havde med.

Derefter kom børnene op at stå, så de kunne synge med og gøre fagter til sange, som Hanne sang for på.

Snurretoppe

Herefter fandt alle sig en plads ved begge borde i stuen. Hver fik en lille plade, som de kunne sætte perler på og få strøget bagefter hos Hanne og sat en tandstik i. Da alle havde været forbi Hanne og strygejernet, havde de en lille snurretop, som viste sig at være rigtig god at snurre med på bordet, – og som de måtte tage med hjem. 

Der var 18 børn, som fulgte godt med i sang, bibelberetning og den afsluttende kreativitet med støtte og hjælp fra Hanne og lederne.