Børneklub begyndt efter ferien

Bussen ’EVIGGLAD’ har været på besøg hos børneklubben Spilopperne. Rudolf Larsen kører den farvestrålende bus og besøger børneklubber. Her i Ådum kommer han, når klubben begynder efter sommerferien.

Mødes i Hjemmets fællesstue

Her fortalte Rudolf Larsen om Guds hjælp ud fra en bibel-beretning, og at Gud stadig hjælper.

Rudolf havde hængt balloner op. Det så spændende ud! Børnene kunne melde sig, hvis de gerne ville op til Rudolf og få en knappenål, så de kunne de kunne sprænge en. Det gik fint, og når ballonen sprang, faldt der en seddel ud, som de skulle tages med ned på deres plads. Med Rudolfs hjælp blev alle sedler sat på deres rette placering på snoren, så det hele sluttede med bibelverset: ’For mennesker er det umuligt, men for Gud er alt muligt.’

Trylleri og forfriskning

Rudolf huskes fra tidligere besøg for sine tryllekunster, og han viste da også nogle tryllerier til stor forundring. ’Du er jo magisk,’ lød det  fra en dreng på vej til bordet, hvor alle fandt sig en plads og fik hjemmebagt kage og saftevand.

Køretøjer afprøves

Bussen holdt på parkeringspladsen, og Rudolf fandt de spændende køretøjer og legeredskaber frem fra bagagerummet.

Det hele blev afprøvet til stor fornøjelse for børnene, som stadig var fulde af energi sidst på eftermiddagen. Lederne hjalp alle i gang, Rudolf sørgede også for afspritning, når nogen skiftede køre- og legetøj.

Rudolf besøger mange børneklubber og kører for Danmarks folkekirkelige Søndagsskoler (DFS).

Der er klub hver torsdag på Hjemmet

Samlingsstedet er Fællesstuen og menighedsrådets lokaler. Klubben er for børn fra 4 år til 3. kl. Information fås hos lederne: Jonna Jensen (30 20 96 29) Laila Damtoft Larsen (24 44 59 72)