Fødselsdagen fejret hos Købmanden

Selv om restriktioner satte begrænsninger for fødselsdagsfejring, og man måtte undvære den sædvanlige kaffedrikning i den forbindelse, var der andre festlige tiltag klar til dagens kunder og besøgende hos Ådum Købmand.

6 år med butikken som Letkøb blev markeret søndagen igennem. Allerede da der blev lukket op kl. 8, var der en pæn kø udenfor på godt 20 morgenfriske kunder, og de nybagte rundstykker blev hurtigt afsat, og en portion mere måtte bages.

Godt besøgt

Der var pænt med kunder fordelt dagen igennem, og de gode tilbud blev benyttet. Børn var også med og fik den lovede slikpose. Ådums nye købmand Frank Johansen og personalet ser tilbage på dagen med tilfredshed.

Bon-konkurrencen gav en fyldt papæske med bonner ved lukningstid. Der skulle så trækkes en vinder til den gode købmandskurv, som havde fristet på disken søndagen igennem.

Den heldige vinder blev Helle Bom, som i sin arbejdstid på kirkegården, er butikkens daglige nære nabo.

For lokalområdet er købmandsbutikken et stort privilegium, som værdsættes ved brug!