Ny købmand i Ådum – fejrer fødselsdag på søndag

Ådums nye købmand Frank Johansen har allerede været at træffe i butikken i dagene før tiltrædelsen. Frank har nemlig ønsket at se, hvad der sker en uge igennem, hvor hver dag har sine faste rutiner.

Karen Bang, som har stået for varebestilling det seneste halvårs tid, var mandag formiddag klar til at sætte den nye købmand ind i det, som hører med i butikken.

Med sin baggrund som slagtermester i Løvbjerg i Tarm og som butiksvant ser Frank Johansen frem til en alsidig hverdag i Ådum sammen med bestyrelse, personale og kunder.

Frank Johansen vil foreløbig drive butikken videre som hidtil. Der vil dog efterhånden ske lidt ændringer. Som slagter vil Frank have et bredere udvalg af kød. Udvendigt vil der ske lidt ændringer, som kommer fra kæden Letkøb med opgradering og nye skilte.

Fødselsdag for butikken

De første par dage har allerede givet Frank lidt kendskab til kunderne. Bestyrelsesmedlemmer har også været forbi for at hilse på og handle. En enkelt af dem blev der i længere tid for at vaske vinduer, som også skulle være i orden inden søndag, hvor butikken fejrer fødselsdag for 6 år i Letkøb.

Fejringen vil være præget af den aktuelle situation, og at kunderne derfor ikke kan samles i større grupper. Dagen igennem vil der være lejlighed til at møde den nye købmand, benytte sig af ekstra tilbud, en lille gave vil ligge klar til børn ifølge med voksne, og der bliver bon-konkurrence om en fin præmie. Butikken er søndag åben fra kl. 8.00 til 17.00, og det vil være en god lejlighed til også at få gjort nogle påskeindkøb.