Mød de unge ved kassen

Ådum Købmand byder på god hjælp og betjening, når der gøres indkøb. Butikken har et bredt sortiment, og der er hurtig assistance at få ved henvendelse til en af de ansatte. De arbejder på skift, og Karen Bang, vores købmand for år tilbage er ofte i butikken og gør en stor indsats, hvor der lige er brug for det.

Ansatte i butikken

Lasse Guldager kommer fra Ølgod. Han er fyldt 18 og sluttede skolegangen med 10. klasse på Bramming Efterskole. Maja Jørgensen har tidligere hjulpet i butikken og er jo vokset op i Gråhede, Mette Korshøj kommer fra Vildbjerg, men bor nu i Skjern. Hun har et sabbatsår efter studentereksamen. Emma fra Skjern har arbejdet i butikken i perioder siden april sidste år. Anton og Marco er kendte ansigter fra Brians tid og lokale.

Opbakning

Bestyrelserne står bag, og kunders opbakning er der brug for, hvis butikken fortsat kan bevares som et samlende midtpunkt.

Lokalt kendskab folk imellem, – at der veksles et par ord, – eventuelle aftaler kan laves – og lidt nyt af lokal interesse høres, – er alt sammen med til at skabe fællesskab.

Derfor – og af flere grunde er den lokale købmand en vigtig brik for sognet.