Førskoledag på Børneunivers

Kommende elever til nulte klasse var i torsdags inviteret til førskoledag på Ådum Børneunivers. Børnehaveklasseleder Inger Dam Nielsen tog imod

Skoledag indledes

Dagen begyndte som hver skoledag i Ådum med ”høj puls”, hvor alle får sig rørt. Der var ni, som havde sagt ja til indbydelsen og var med på løbeturen, inden de blev vist rundt på skolen af deres kommende lærer.

 De kiggede også ind på kontoret, hvor Lone Fjeldsted Hansen tog imod, da skoleleder Helle Grønkjær var på lederseminar, men brugte kursets middagspause til et smut hjem for at hilse på de nye elever og forældrene, som var inviteret på kaffe kl. 13.

Spændende førskoledag

 De forventningsfulde børn havde nulte klasses lokaler til rådighed. Her var Inger Dam klar med forskellige aktiviteter. Der var sang og musik, små tegneark og opgaver at løse i fællesskab. En legetime hørte selvfølgelig med til dagens program. Og ikke mindst blev madpakken nydt. Den var noget særligt.Hvis nogen skulle være gået glip af dagen, er der selvfølgelig fortsat mulighed for et besøg. På skolen glæder man sig over dem, som var med og siger gerne velkommen til flere.

Nye elever på vej

Ådums private skolebus henter og bringer børn, som bor uden for skoledistriktet. Helhedsleder Helle Grønkjær giver gerne mere information. Børneuniverset har vuggestue med11 børn, i Idrætsbørnehaven går 30 børn. 2 nye elever begynder i næste uge i skolen, som dermed har 74 elever. Det er et stort plus, at det hele er samlet under ét tag.