Julen blev budt velkommen

 Den sidste advents søndag stod Borgerforeningen for en festlig optakt til julen. Som traditionen er, holdt den grå Ferguson klar foran Købmandsbutikken. Vognen var pyntet med gran, og de to musikanter Kim og Villy havde indtaget pladsen forrest og skabte med deres harmonika musik god stemning på turen rundt i byens gader.

Bytur og dans om træet

Forældre, mindre børn, familie og andre borgere fulgte efter på gåben vejen rundt, hvor flere efterhånden blev lokket ud af husene og sluttede sig til. Til alt held holdt det tørvejr. Tilbage på pladsen blev det ventende juletræ hurtigt pyntet, og snart var dansen i gang om træet til de kendte julesange.

Nisseballaden på Turné

Noget var forandret i forhold til traditionerne. Teatergruppen Theatron spillede et sjovt og fornøjeligt nissestykke. Det nød børnene, som fik siddepladser i teltet foran butikken. Herefter var julemanden klar med godteposer!

Gløgg og æbleskiver i bagbutikken Mange voksne fulgt med i stykket, inden der blev handlet og gjort juleindkøb i butikken. Meget fristende og godt modtaget blev invitationen til bagbutikken til gløgg og æbleskiver.