Børneunivers julepyntet

Fredag formiddag allersidst i november blev der klippet og pyntet til jul på Ådum Børneunivers. Bedsteforældrene var inviteret til at deltage i aktiviteterne sammen med deres børnebørn, men da bedsteforældre er travle mennesker, så var en del forældre med i stedet.

Der blev arbejdet ivrigt på tværs af klasserne og i børnehaven både før og efter pausen, hvor lune æbleskiver, kaffe og saft blev nydt i hyggeligt samvær i musiklokalet.

Kreativitet

Stor kreativitet udfoldede sig i fremstillingen af nisser, juletræer, stjerner og hjerter med mere. Eleverne mente, at den lange guirlande, som havde stor interesse, var lige så lang som højden af et vindmølletårn!

Dagens færdige arbejder blev hængt op i vinduer og andre passende steder, hvor man kan glæde sig over pynten og holde den gode forventning ved lige indtil juleferien.

Carolin oplever dansk jul

Udvekslingsstudent Carolin fra Hannover, som taler flot dansk, oplever juleforventningen hos børnene og bemærker, at optakten til jul starter tidligere her, end hun er vant til. I Tyskland er julemarkeder de store trækplastre, og til nytår er fyrværkeriet fantastisk.

 Det når Carolin at få med, idet hun holder jul her hos værtsfamilien, men rejser hjem på ferie til nytår med sin familie, hvor de tre yngre søskende glæder sig.

Lone og Øjvind er værter for Carolin under hendes ophold her.