Tredive års jubilæum og fest i Ådum

Den velholdte Købmandsbutik er fyldt 30 år. Husets bestyrelse var enig om, at det skulle fejres, og inviterede til fest på Købmandstorvet til gratis helstegt pattegris med tilbehør. Anker Danielsen satte teltet op på parkeringspladsen, og der blev dækket op til 150 gæster.  Kl. 03 søndag morgen tændte Anker for grillen, og kl.12.00 stod han og Klaus Gammelgaard klar til servering.

Mange gæster fyldte teltet

Det blev noget af et tilløbsstykke. Gæsterne strømmede til, og der blev hurtigt en lang kø både ude og inde. Ståpladser ved borde udenfor blev også benyttet, og mellem 250 og 275 nød den velsmagende gris med de forskellige salater og flødekartofler som tilbehør..  

Afskedstale ved formand Bjarne Bundgaard

Formand for Ådum Købmand Bjarne Bundgaard var den første taler. Han takkede husets bestyrelse for en stor indsats, og derefter Brian, der havde sidste dag som købmand i Ådum.

’Du har haft stor betydning for Ådum, er en god iværksætter og har den styrke, at du er god til at huske folk, deres navne, og hvad der sidst blev snakket om.’ Herefter fik Brian overrakt en kurv med gaver og rejsecheck fra lokal indsamling.

Også en tak fra Niels og Brian

Niels Møller Hansen tog ordet: ’Brian, er du klar over, at du har betydet utrolig meget for kunderne i Ådum. Det gælder både dit smil, din hukommelse og væremåde over for alle, fra børn til ældre. Du har gjort det så dygtigt.’

Brian selv rettede en tak til alle i bestyrelse nu og tidligere, medarbejdere og frivillige og kunderne og understregede, at han har været glad for årene her.

Rita Spijkerman blev præsenteret

Bjarne Bundgaard præsenterede herefter Rita Spijkerman, der er ansat som ny købmand i Ådum. ”Vi glæder os til, Rita kommer om en uge, og opfordrer alle til at komme og møde Rita – jo før, des bedre!”