Åben og festlig dag i Ådum

Lørdag den 14. september er Ådum klar til en dag med gode oplevelser.

Om formiddagen fra kl. 9.00 er der ’Åben skole’ og rundvisning på Ådum Børneunivers i både skole, Idrætsbørnehave og vuggestue. Der er kaffe og frugt samt en lille gave til alle gæstebørn.

I samme tidsrum er der åbent i Ådum Hallen, hvor Støtteforeningen for Børneuniverset byder på tumlebane, børnezumba, taekwondo, hoppeborg, fiskedam og en hemmelig gæst.

Martin Andersens veteranbilsamling åben 

Mellem kl. 11.00 og 13.00 åbner Martin Andersen sin store veteranbiludstilling med biler, hvoraf ikke så få har passeret de 100 år. Fælles for dem alle er, at de er indregistreret og køreklare.

Gratis middag på Købmandstorvet

Købmanden byder dagen igennem ind med gode tilbud.

Fra kl. 12.00 serveres helstegt pattegris med tilbehør i teltet på købmandstorvet. Ådum Dagligvarehandel, den selvejende institution, giver middagen i anledning af Husets 30 års jubilæum. Købmanden sælger drikkevarer til.

Det er købmand Brian Pedersens sidste arbejdsdag i Ådum, og over middag siges farvel til Brian og tak for indsatsen.

Umiddelbart efter vil Ådums nye købmand, Rita Spijkerman, blive budt velkommen. 

Kunstafsløring i bymidten

Udvalget for Kunst & Skulptur med Hans Laurids Pedersen, Peder Olesen, Anke Gerdes, Monica Olesen og Niels Møller Hansen som initiativtagere har fundet frem til mere kunst til Ådum.

Kunstværket er skabt af en lokal dansk kunstner. Afsløring af skulptur/oase finder sted kl. 14 på Tøstrupvej 2. Fra lokale er desuden skænket et par gaver til at pryde pladsen. Dagen rundes af med kaffe i teltet.