Andreas slutter hos Ådum Købmand

Andreas Filskov har ansvaret i denne uge for købmandsbutikken, hvor han bestiller varer hjem og laver dagsorden for de ansatte.

Den 1. juli har Andreas uden for skoletid været ansat i tre år i butikken og er et kendt ansigt for kunderne, altid imødekommende og med godt humør.Det slutter nu, idet Andreas fra 1. juli er blevet ansat i børnehaven Katholt i Skjern.

Det er et arbejde, han synes godt om, og vil bruge første del af sit sabbatsår på. Hans planer for foråret er at rejse til Sydamerika og opleve kulturen der, inden han begynder sin videre uddannelse.

Farvel til Ådum Købmand

Andreas slutter med tilfredshed sit job hos Ådun Købmand. Han har været glad for at komme her efter skoletid, ekstra tid i ferier og weekender og vil savne både kunderne og købmanden, som har været en god chef.