Hoptimister og forældre til fælles træning

Et af de aktive gymnastikhold i Ådum er Hoptimisterne. De er fra 3 år til og med 0. klasse og møder op onsdag eftermiddag i Hallen. I ugen op til vinterferien var forældrene inviteret med til gymnastiktimen. Børnene hyggede sig og syntes, det var sjovt, at forældrene skulle lave den samme gymnastik som dem.

Der blev slået med terninger

Efter en god og lidt hård opvarmning, som også gav lidt sved på panden, var der lege med balloner og terninger. Terningens øjne viste, hvilken post man skulle løbe hen til, hvor der var forskellige akrobatiske øvelser, som skulle laves. Alle tog glade og lidt trætte hjem fra en god gymnastiktime. Ledere er Astrid Bom, Lotte Pedersen, Janni Danielsen og Louise Bjørslev.

Gymnastikopvisning nærmer sig   

Søndag den 17. marts er Hoptimisterne blandt de deltagende hold til Ådum I&U’s gymnastikopvisning.